Institut Ramon LLull

Tres Universitat alemanyes organitzen un cicle de sociolingüística catalana

Llengua.  Alemanya, 17/06/2021

Els centres universitaris Albert-Ludiwg-Universität de Freiburg, la Christian-Albrechts-Universität de Kiel i la Philipps-Universität Marburg (Alemanya), duran a terme un cicle de xerrades sobre sociolingüística el mes de juny.




El cicle Grundfragen der Soziolinguistik des Katalanischen l’inaugurarà el Dr. F. Xavier Vila. Vila és doctorat en sociolingüística per la Vrije Universiteit Brussel (Bèlgica), professor de la Universitat de Barcelona i director del Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació (CUSC) de la mateixa universitat. La seva conferència tindrà lloc el dijous 17 de juny a les 16h amb el títol “Linguistic diversity and sociolinguistic revolutions: history and some prospective comments” (en anglès).

El dilluns 21 de juny a les 18h serà el torn de Marina Massaguer, exlectora de català de la Universitat d’Oxford, doctoranda en sociolingüística a la Universitat Oberta de Catalunya i membre del CUSC. Massaguer pronunciarà la conferència “Els nous parlants de català en les dinàmiques sociolingüístiques de Catalunya” (en català).

Les dues conferències són d’accés lliure via Zoom, tot i que cal inscripció prèvia.

Dijous, 17 de juny a les 16h.

Dilluns, 21 de juny a les 18h.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"