Institut Ramon LLull

Els artistes valencians Paco Poyato i Lara Ordóñez participen a GlogauAIR

Arts.  Berlín, 11/06/2021

Del 18 al 19 de juny de 2021, GlogauAIR obre les seves portes i convida a tothom a visitar els estudis dels actuals artistes residents. Els visitants trobaran, tant en línia com a espai de treball de Kreuzberg, el treball d'onze artistes residents. A més, del 18 de juny al 5 de juliol de 2021, s'obriran les portes virtuals de l’espai de creació perquè públic de tot el món visitin la 6a edició de [Virtual] Open Studios.




Les obres que s'exposaran són el resultat de tres mesos de creació i producció en els estudis GlogauAIR de Berlín i en estudis d’altres espais de creació internacionals. Tots els artistes han participat en un programa de residència amb l’objectiu de desenvolupar un projecte que ara es mostra a un públic local i internacional.

L'artista de Castelló Paco Poyato ha captat amb la seva cambra diferents barris de la metròpoli de Berlín, buscant rastres de la divisió històrica, ideològica i geogràfica de la ciutat. La seva recerca visual uneix els dos pols oposats de la Guerra Freda a través de l'arquitectura, la distribució urbana i la posició social i econòmica.

Més informació: Paco Poyato - GlogauAIR Art Residency Berlin

En paral·lel a les residències artístiques i els Open Studios, GlogauAIR també ofereix tallers. L'artista i investigadora valenciana Lara Ordóñez ofereix tallers transdisciplinars amb l’objectiu de crear espais d'intercanvi de coneixements, simultàniament amb una producció artística tèxtil col·laborativa. Els tallers tindran lloc en l'espai exterior i el jardí de GlogauAIR a Berlín.

Durant les sessions s'experimentarà i investigarà en l'àmbit multidisciplinari. L'objectiu és experimentar plàstica i visualment amb els materials i les tècniques tradicionals de producció tèxtil, tenint en compte els principis de sostenibilitat i consum responsable.

Més informació sobre la inscripció: Lara Ordoñez - GlogauAIR Art Residency Berlin

GlogauAIR va ser fundada en 2006 per l'artista espanyol Chema Alvargonzalez com un espai artístic sense ànim de lucre en un edifici històric de Berlín-Kreuzberg. Després de la mort de Alvargonzález en 2009, els seus germans es van fer càrrec del seu llegat i van crear la fundació La Memòria Artística Chema Alvargonzález per a preservar el seu art, així com l'espai d'art GlogauAIR. En el marc de les residències artístiques de GlogauAir, els artistes, comissaris i altres professionals de la cultura interessats poden dedicar 3 o 6 mesos al seu projecte en un dels 13 estudis disponibles. L'any passat, a causa de la crisi de Corona, GlogauAIR també va organitzar residències i estudis oberts en format virtual.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"