Institut Ramon LLull

S'anuncien els semifinalistes dels Premios MIN en la categoria Millor Àlbum en català

Música.  Barcelona, 06/05/2021

31FAM, Anaïs Vila, Anna Andreu, Ballaveu, Berta Sala, Eduardo Iniesta, Gemma Humet, Junco y Mimbre, Maria Jaume, Marialluïsa, Renaldo & Clara, Roigé, Sabor de gracia, Txarango, VerdCel, són els artistes més votats de l’edició d’enguany.




En aquesta edició de 2021 disposen de 21 categories però el 'Premi Ticketmaster a Millor Directe' es quedarà desert i sense nominats en homenatge a el moment tan dur que travessa el sector i a l'esforç de tota la indústria (especialment als artistes, promotors, tècnics, backliners, muntadors d'escenaris, sales de concert, festivals, tiqueteras i empreses dedicades a la música en directe). La resta de categories es mantenen igual excepte el Premi a el millor àlbum de músiques de món que canvia el seu nom a 'Millor Àlbum de Música d'Arrel'.

L'Institut Ramon Llull col·labora en la categoria Millor Àlbum en català

Per a més informació cliqueu aquí

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"