Institut Ramon LLull

Kein Kinderspiel!: Un taller de traducció adreçat a professionals en l’àmbit de la LIJ

Literatura.  Online , 04/05/2021

Del 26 al 29 de juliol es realitzarà en format digital el taller de traductors “Kein Kinderspiel!”.

 

Les inscripcions estan obertes fins al 14 de maig.




L’Arbeitskreis für Kinder- und Jugendliteratur d’Alemanya (grup de treball de literatura infantil i juvenil) organitza juntament amb el Deutschen Übersetzerfonds un taller internacional, en format digital, adreçat a traductors que treballin en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. El taller, que es presenta amb el títol “Kein Kinderspiel!” se celebrarà del 26 al 29 de juliol. Les inscripcions estan obertes fins al 14 de maig.

En aquest format es permet als 15 traductors tractar les tendències actuals de la literatura infantil i juvenil en alemany. També es discuteixen problemes amb les traduccions de gèneres específics. Liderat per Tobias Scheffel, guanyador del premi especial del premi alemany de literatura juvenil per la seva obra completa en traducció, els participants aprenen a treballar el text. També coneixeran diversos autors i crítics i rebran informació sobre ajudes i xarxes.

Hi poden participar traductors professionals de literatura infantil i juvenil que tradueixin de l’alemany a la seva llengua materna i que encara no hagin participat al taller de traducció. La participació és gratuïta i està oberta a participants d’arreu del món i de tots les llengües.

L’Arbeitskreis für Kinder- und Jugendliteratur és l’entitat que treballa a Alemanya amb l’objectiu d’enfortir el sector de la literatura infantil i juvenil a Alemanya. Representa la secció alemanya de l’International Board of Trustees for Books for Young People (IBBY) i és responsable, entre d’altres, de l’organització i la convocatòria del Premi alemany de literatura juvenil.

Sol·licitud: El formulari de sol·licitud emplenat amb la documentació corresponent requerida s’ha d’enviar per correu electrònic a info@jugendliteratur.org abans del 14 de maig.

Podeu obtenir més informació sobre el programa i sobre com sol·licitar-la en aquest enllaç.  

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"