Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria dels Premis Min de la música independent

Arts.  BURGOS, 26/03/2021




Com cada any - i ja en van 13 edicions- els Premios MIN obren el termini d'inscripcions per a tots aquells artistes i segells independents amb àlbums, EPs o singles autoeditats o publicats durant l'any 2020. En aquesta edició, el període d'inscripció comença el 24 de març i finalitza l'11 d'abril. Aquest procés el poden fer tant discogràfiques com editorials musicals, artistes o mànagers en la mateixa plataforma.


En aquesta edició de 2021 disposen de 21 categories però el 'Premi Ticketmaster a Millor Directe' es quedarà desert i sense nominats en homenatge a el moment tan dur que travessa el sector i a l'esforç de tota la indústria (especialment als artistes, promotors, tècnics, backliners, muntadors d'escenaris, sales de concert, festivals, tiqueteras i empreses dedicades a la música en directe). La resta de categories es mantenen igual excepte el Premi a el millor àlbum de músiques de món que canvia el seu nom a 'Millor Àlbum de Música d'Arrel'.

L'Institut Ramon Llull col·labora en la categoria Millor Àlbum en català


El jurat professional estarà constituït per una comissió de periodistes de mitjans especialitzats, programadors de sales i festivals i altres figures de el sector. La composició de l'jurat es publicarà un cop s'anunciïn oficialment els finalistes.

 

Presenteu la vostra candidatura aquí.

L'Institut Ramon Llull col·labora en la categoria Millor Àlbum en català

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"