Institut Ramon LLull

La imatge gràfica de Catalonia in Venice — To Lose Your Head (Idols) guanya un Laus de Plata

Arts.  BARCELONA, 01/12/2020

El projecte d’identitat, comunicació i editorial per a l’exposició del pavelló català a la biennal d’art de Venècia: Catalonia in Venice — To Lose Your Head (Idols), realitzat per Pfp disseny va ser guardonat amb un Laus de Plata.




Dijous 26 de novembre es va celebrar en format online la Nit ADG Laus, la cerimònia de lliurament dels premis de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, retransmesa en directe a través de YouTube i amb l'assistència virtual dels estudis i agències seleccionats. Novament, la Nit ADG Laus ha estat la gran cita i celebració del grafisme de l'any, en la qual l'ADG-FAD fa el lliurament d'uns premis que es convoquen des de 1964 i que aquest 2020 han complert 50 edicions.

Més de 1.200 projectes s'han presentat per ser valorats pel jurat de cada categoria, integrat per reconeguts professionals nacionals i internacionals. En total, han resultat premiats 346 projectes: 5 Grand Laus, 1 Young Talent, 34 Laus d'Or, 85 Laus de Plata i 217 Laus de Bronze i 4 Laus Aporta, dos professionals i dos estudiants. Tots ells ja presentats a la galeria de premiats i recollits en l'imminent Magabook ADG Laus 2020.

Pfp disseny van ser els encarregats de dur a terme la imatge gràfica, els elements de comunicació i el llibre del pavelló català de la Biennal d'art de Venècia (2019). El projecte és una reflexió sobre la particular relació de l'ésser humà amb les estàtues: desde la destrucció fins a l'adoració i va ser comissariat per Pedro Azara. 

 

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"