Institut Ramon LLull

‘Sis solos soles’ s’estrena en línia a diferents espais del Liceu.

Música.  BARCELONA, 20/11/2020

El projecte d’Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC) es retransmet en digital mitjançant la plataforma Youtube del 15 fins el 22 de novembre.




Sis solos soles’ consisteix en sis monòlegs de dones en entorns domèstics on es desencadenen diverses situacions de maltractament. La peça s’anava a estrenar l’1 de novembre, però degut a la crisi sanitària de la covid19 que va portar al segon tancament pandèmic, es va decidir emetre les representacions de manera virtual. La producció –de Liceu i Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC)- és un encàrrec de sis equips de llibretista i està pensada per transitar per diversos espais de teatre de la Rambla de Barcelona; Foyer, el Saló dels Miralls o el mateix box d’escenari. De manera que, durant la retransmissió en línia, les càmeres són les que condueixen al públic per les diferents històries.

L’Institut Ramon Llull hi col·labora en l’edició d’un vídeo on es resumeix aquesta producció per tal de difondre-la en els circuits professionals a nivell internacional.

SIS SOLOS SOLES

Una jove es fica dins la banyera i s’enfonsa lentament en l’aigua, en el que potser serà el seu darrer bany; una cantant madura, voraç de bellesa, depèn de les alegries que li ofereix una trista nevera; una àvia lluita contra l’inevitable i es resisteix a ser portada a una residència; una noia que espera una trucada no gosa sortir de casa per por de quedar-se sense cobertura; una jove Dànae torna al soterrani on el seu pare l’havia vexat amb un ganivet amagat sota la roba; una youtuber adolescent informa als seus seguidors del que serà el seu darrer missatge abans no arribi la fi del món.

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"