Institut Ramon LLull

El RVCC dedica un concert a tres compositors catalans contemporanis

Escèniques.  TORONTO, 23/10/2020

Marc Migó, Jordi Cervelló i Salvador Brotons seran protagonistes el proper 8 de novembre del programa del certamen, impulsat pel departament d’Arts i Disseny de la Raritan Valley Community College




El departament d’Arts i Disseny de la Raritan Valley Community College llança una sèrie de concerts virtuals per ajudar a sufragar el cost de les classes particulars d’instrucció musical. El primer concert virtual, "La música de Catalunya: obres de Migó, Brotons i Cervelló", serà transmès en directe des del RVCC Nash Theatre el 8 de novembre, a les 14 h. Al concert hi participaran els artistes Paul Cohen (saxo); Anna Keiserman (piano); Elena Chernova-Davis (violí); i Philipp Sheegog (violoncel).

El concert és la primera selecció del cicle de concerts MOZAIKA del departament, creat per promoure el diàleg multicultural mitjançant l’interpretació de música, des del cànon clàssic fins al segle XXI. La música de compositors vius de tot el món apareixerà al llarg de la sèrie. Tots els concerts se celebraran el segon diumenge de mes a les 2 de la tarda i un debat en línia amb els músics seguirà les actuacions. Els artistes oferiran la seva interpretació de les obres, compartint les seves opinions sobre les diverses identitats i llenguatges artístics únics dels compositors.

El concert està dedicat a la música de Catalunya, amb composicions de tres dels seus compositors vius: Marc Migó, Jordi Cervelló i Salvador Brotons.

 

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"