Institut Ramon LLull

Nova estada sobre comunicació visual a Faberllull Olot

Coneixement.  OLOT, 23/09/2020




En aquesta estada es reuneixen quatre persones que es dediquen als mons de la imatge, la literatura i la creació audiovisual. David Cirici, que és escriptor i ha fet molts guions de sèries i programes de televisió; Carles Prats, que ha dirigit diversos canals i programes de TV i fa documentals; Max Martínez, càmera de vídeo i tècnic de so, i Enric Jardí, dissenyador gràfic, docent i autor.

El projecte en el qual treballaran pretén donar forma a un projecte personal d’Enric Jardí, qui ha estat recopilant-ne informació durant quatre anys. Una recopilació de conceptes sobre imatge fixa, aïllats en temes individuals. La idea és trobar una manera d’explicar el món de les imatges de manera no lineal, és a dir, ni endreçat per conceptes formals (línia, punt, textura…), ni de la representació (figuració, paisatge, retrat, perspectiva…), ni històrics en una línia del temps (renaixement, barroc, etc), ni des del punt de vista de la semiologia (signe, icona, simbol, etc.). I l’objectiu d’aquest projecte és un documental per capítols.

Del 23 de setembre de 2020 al 28 de setembre de 2020

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"