Institut Ramon LLull

Conferència AIRE/ARIA/AIR al Sònar+D 2020

Arts.  CCCB, 17/09/2020

L'Institut Ramon Llull presenta a Sónar+D CCCB CATALONIA IN VENICE - AIR/ÀRIA/AIRE, Evento Collaterale della Biennale Architettura 2021, una exposició comissariada per l’arquitecta Olga Subirós




Dissabte 19/09/2020 10:30 - 12:10

Onsite / Streaming

AIRE/ÀRIA/AIR té com a punt de partida l'estudi de la ciutat a partir de l'aplicació dels tecnologies digitals per a l'anàlisi de dades massives, enteses com una eina inestimable per a l'apoderament ciutadà i per als arquitectes que puguin dissenyar ciutats més sostenibles, saludables i justes.

Pensarem en l'aire que respirem, que conté i com preservar-lo. Parlarem de dades científiques i tecnologia amb Laia Romero (Lobelia Earth) i Josep Perelló (OpenSystems, Universitat de Barcelona), i mapejarem l’aire  amb els arquitectes Mar Santamaría i Pablo Martínez (300.000 km/s). Els comissaris José Luis de Vicente i Olga Subirós moderaran la sessió, i hi haurà una intervenció de la cantant Maria Arnal.

La sessió s'organitza de la manera següent:
Evidence in the air” - José Luis de Vicente entrevista a Olga Subirós.
Mapping the air” - 300.000 km/s Mar Santamaria & Pablo Martínez 
Datificar l'aire pel bé comú” - Josep Perelló (Open Systems UB) Laia Romero (Lobelia Earth) y  Albert Soret (BSC-Caliope urban).
"El so fa l'espai, donar veu a l'aire" - La cantant Maria Arnal, compositora de l'atmosfera sonora del projecte Aire, presentarà un relat performatiu sobre les dimensions sonores de l'aire

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"