Institut Ramon LLull

«Suc de síndria», d’Irene Moray, a la 32a edició del Filmfest Dresden

Cinema.  Dresden, 04/09/2020

El Filmfest Dresden, certamen dedicat a la projecció de curtmetratges i un dels més ben dotats d’Europa, celebra la 32a edició del 8 al 13 de setembre. D'entre les més de 300 pel·lícules programades, enguany s'hi podrà veure la producció catalana 'Suc de síndria'.




El Filmfest Dresden, que normalment se celebra a la primavera, va ser posposat a causa de l’emergència sanitària internacional i, finalment, se celebrarà al setembre. Hi col·laboren un gran nombre de sales, cinemes, institucions i espais a l’aire lliure (com per exemple, el Filmtheater Schauburg Dresden, Thalia Cinema, el Programmkino Ost, la Biblioteca Estatal de Saxònia i la Biblioteca Central de Dresden, el Theater Ruine St. Pauli, Neumarkt Dresden, l’Institut alemany de cinema i la la Filmgalerie Phase IV., entre d’altres). 

Format d'un total de 338 pel·lícules en competició i en programes especials, que es projectaran respectant les normes d’higiene i seguretat establertes per les autoritats, el programa també inclou esdeveniments, xerrades i d’altres activitats que es retransmetran en línia i que formen part de la secció "etc.events.trainings.connections“

El festival dedica aquest any un focus a “les traces del trauma”, on amb la col·laboració del Llull s’hi projectarà la producció catalana Suc de síndria, dirigida per Irene Moray, els dies 11 i 12 de setembre. El número d’espectadors de les sales es reduirà d’acord a la normativa establerta per les autoritats locals. Un altre focus del festival estarà dedicat a la producció de curtmetratges realitzats per dones.  

El Filmfest Dresden, fundat l’any 1989 i que es va iniciar com un fòrum de projecció de pel·lícules prohibides o rarament projectades, ha esdevingut un dels festivals internacionals de curtmetratges més prestigiosos a nivell internacional.

Consulta aquí el programa complet del Filmfest Dresden 2020.

Article d'Irene Moray publicat a paperllull: «El triomf dels homes bons al cinema»

El curtmetratge es projectarà els dies 11 i 12 de setembre, en el marc d'un focus dedicat a “les traces del trauma”

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"