Institut Ramon LLull

9a Escola Catalana d‘Estiu de Leipzig: Llengua, cultura i societat

Llengua.  Leipzig, 07/09/2020

Del 21 de setembre al 2 d’octubre tindrà lloc al Departament de Lingüística Aplicada i Traductologia de la Universitat de Leipzig la novena edició de l’Escola Catalana d’Estiu. Els temes centrals del curs d’enguany són la preparació del nivell C1 i les representacions de la immigració a Catalunya al llarg de la historia.




La durada del curs és de dues setmanes i consisteix en dos mòduls: un de llengua i cultura (a càrrec de Núria Monzonís, Universitat de Leipzig) i un de societat i migració a Catalunya (a càrrec del Dr. Josep-Anton Fernàndez, Universitat Oberta de Catalunya).

Es requereixen coneixements de llengua a partir del nivell B2. Els estudiants que no estan matriculats a la Universitat de Leipzig poden inscriure’s al curs com a oients. El curs té una durada de 40 hores lectives.

El curs es desenvolupa en format híbrid, presencial i sincronitzat digitalment. El mode presencial està pensat per a un grup reduït d’alumnes i es realitzarà en funció de l’evolució de la situació de la COVID-19 a Leipzig i a Alemanya.

 

 

9a Escola Catalana d’Estiu

21 setembre al 2 d’octubre

Universitat de Leipzig / Digital

Contacte: nuria.monzonis@uni-leipzig.de

 

La durada del curs és de dues setmanes i consisteix en dos mòduls: un de llengua i cultura i un de societat i migració a Catalunya

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"