Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions a les estades lingüístiques d’estiu per a estudiants de l’exterior

Llengua.  Barcelona, 02/04/2019

Aquest dimarts 2 d’abril comença el termini d’inscripció al Campus universitari de la llengua catalana, l’Estada lingüística d’estiu a València i l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balears. Organitzades cada any per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb altres institucions, les estades tenen l’objectiu de millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l’exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.




Estada lingüística d’estiu a València (AVL – IRL)

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Institut Ramon Llull organitzen durant el mes de juliol una estada lingüística adreçada a estudiants de català/valencià de les universitats i altres centres docents de l’exterior. Aquest programa és una bona opció per a totes aquelles persones que vulguin aprofitar l’estiu per millorar els seus coneixements de llengua i conèixer la ciutat de València.

Enguany, l’estada tindrà lloc a València del 7 al 19 de juliol de 2019

XVIII Campus universitari de la llengua catalana

El Campus universitari de la llengua catalana, fruit de la col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure, la possibilitat d’integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.

L'edició d'enguany tindrà lloc a Girona del 21 al 28 de juliol de 2019 i a La Massana (Andorra) del 28 de juliol al 4 d’agost de 2019. 

Estada lingüística d'estiu a les Illes Balears

L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears,  organitza durant el mes de setembre una estada lingüística adreçada a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior. Una bona opció per a totes aquelles persones que vulguin aprofitar l’estiu per millorar els seus coneixements de llengua catalana i conèixer la ciutat de Palma i l’illa de Mallorca.

Del l’1 al 13 de setembre de 2019 l'estada tindrà lloc a Palma. 

El termini de sol·licitud d’inscripció a les estades lingüístiques començarà el dia 2 d’abril i finalitzarà el dia 7 de maig. Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les tres propostes formatives: l’estada a València, el Campus o bé l’estada a Palma.

Trobareu informació detallada tant de l’Estada lingüística d’estiu a València (AVL-IRL) com del Campus universitari de la llengua catalana i de l’Estada lingüística d’estiu a les Illes Balear

El termini de sol·licitud d’inscripció comença el 2 d’abril i finalitzarà el dia 7 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"