Institut Ramon LLull

“Les distàncies” d’Elena Trapé es projecta al Visionär Film Festival de Berlín

Cinema.  Berlín, 03/04/2019

El Visionär Film Festival es defineix com una plataforma interdisciplinària per establir xarxes d’intercanvi de professionals en l’àmbit de les arts visuals, el cinema i la música. Celebrat a Berlín, enguany el festival arriba a la seva 3a edició del 3 al 7 d’abril i s’ha programat la producció catalana Les distàncies. Amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.




La missió de Visionär és promoure específicament el talent jove i contribuir al diàleg intercultural presentant visions diverses de temes sociopolítics. Visionär posa el focus als directors i directores novells, que trenquen camins narratius i estètics. La cita cinematogràfica és una finestra per presentar pel·lícules internacionals a Berlín i alhora un escenari per afavorir l’intercanvi entre el públic i els directors, actors, productors i altres professionals del món del cinema.

Enguany, el festival presentarà dins de la seva programació Les distàncies, d’Elena Trapé (Coming Soon Films, Televisió de Catalunya, Miss Wasabi Films i Busse&Halberschimdt).

Les distàncies, un film sobre la frustració d’una generació

El film ens presenta quatre amics que viatgen a Berlín per sorpresa amb la intenció de visitar-ne un altre que viu allà. Les coses, però, no surten com s’esperaven, mostrant que les relacions entre els cinc companys potser no són tan bones com semblen. A través d'aquesta amistat en dissolució, Les distàncies plasma les frustracions generades per la crisi econòmica i el retrat d’una generació educada per a l'èxit que queda estancada en un punt mort.

Enguany, la cineasta barcelonina Elena Trapé va guanyar el Gaudí a millor pel·lícula per Les distàncies després d’haver triomfat també al Festival de Màlaga, on va recollir els premis de millor film, millor direcció i millor actriu protagonista. 

La projecció del fim tindrà lloc el dia 6 d'abril a les 21h

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"