Institut Ramon LLull

Arriba la primera edició de 'Cinema Lliure a la Biblioteca' a Occitània

Cinema.  Balears, 14/03/2019

El Cinema Lliure a la Biblioteca, cicle on es projecten documentals de qualitat, de franc i produïts a casa nostra, arriba a una nova edició del 28 de març al 19 d’abril. Enguany, per primera vegada, s’uneixen a les biblioteques de Barcelona, biblioteques de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, formada per Catalunya, Balears i Occitània, creant un circuit per exhibir documentals produïts en l’Euroregió Pirineus Mediterrània. Cinema Lliure està organitzat per MagoProduction, amb coorganització d’APAIB (Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears) i Godo Films. També rep el suport de l’Institut Ramon Llull i de l’Euroregió Pirineus Mediterrània. 




En aquesta edició 2019 es crea una xarxa de biblioteques en l’Euroregió PirineusMediterrània, mostrant a Balears els següents documentals: per part de Balears “Vida i mort d’un arquitecte” (2017) de Miguel Eek; representant a Catalunya “Joana Biarnés. Una entre tots” (2015) d’Òscar Moreno i Jordi Rovira; i d’Occitània “Paysans de la mer. Paraules de pescadors” (2016) de Bernard Arnauld.

Per primer any Cinema Lliure a la Biblioteca arriba a Occitània amb la següent programació:

Médiathèque Le Soler - Le Soler / Espace Martin Vivès, Rue de la libération s/n - 18.30
Dijous 28 de març - To Kyma (David Fontseca) Dimarts 2 d’abril – Vida i mort d’un arquitecte (Miguel Eek) Dimarts 9 d’abril – Paysans de la mer. Paraules de pescadors (Bernard Arnauld)


Médiathèque de Thuir - Thuir / 7 Passage Simone Jeantet-Violet
Divendres 19 d’abril. 18.30 – To Kyma (David Fontseca)
Duvendres 19 d’abril. 20.30 – Paysans de la mer, paraules de pescadors (Bernard Arnauld)

Des de l’organització, es procura que l’equip artístic del film, directorxs o productorxs, assisteixen a la projecció, que sempre tindrà lloc a les tardes, entre 18 hores i les 20 hores.
Amb l’objectiu d’oferir cinema de qualitat i de franc durant tot l’any, aquest 2019 Cinema Lliure realitza dos cicles: A l’estiu, la 8ª edició de Cinema Lliure a la Platja, mostra gratuïta de pel·lícules a diverses platges del mediterrani; i durant la resta d’any, Cinema Lliure a la Biblioteca, del 27 de febrer al 19 d’abril, mostra gratuïta de documentals a les biblioteques de l’Euroregió Pirineus Mediterrània formada per Occitània, Catalunya i Balears. Cinema Lliure a la Biblioteca neix fa dos anys creant una xarxa de Biblioteques a Barcelona.
Cinema Lliure a la Biblioteca, amb el suport de l’Euroregió Pirineus Mediterrània i l’Institut Ramon Llull,és una idea original i organitzada per MagoProduction i la coorganització d’APAIB (Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears) i Godo Films.

En aquesta edició es crea un circuit per exhibir documentals produïts en l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"