Institut Ramon LLull

Manel Mula, nou responsable de l’Oficina de l’Institut Ramon Llull a Londres

Cultura.  11/03/2019

Les funcions del nou responsable de l'Oficina de de Londres seran principalment gestionar els interessos de l'Institut Ramon Llull al Regne Unit i a Irlanda i desenvolupar en aquest territori d'influència les línies estratègiques i accions de la institució.




Després de graduar-se en Llengua i Literatura Catalanes a la Universitat de les Illes Balears, Manel Mula va cursar un MA in Cultural Studies a la Goldsmiths, University of London. La seva experiència professional abarca els sectors de la localització i de l'atenció al client en distintes xarxes socials. Actualment, forma part del grup de recerca LiCETC (Literatura contemporània: estudis teòrics i comparatius), on ha explorat les interseccions entre la teoria crítica i els mitjans de comunicació. A mes a més, escriu sobre literatura en català per a Asymptote, una revista especialitzada en literatura en traducció.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"