Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la mobilitat d’artistes a l’exterior en l'àmbit de la música

Música.  Barcelona, 14/02/2019

Ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria pública per optar als ajuts que promou l’Institut Ramon Llull per a la mobilitat d’artistes fora de Catalunya en l’àmbit de la música. El termini de presentació de les sol·licituds és des del 14 de febrer fins al 28 de febrer de 2019, ambdós inclosos.




Els ajuts estan destinats a la mobilitat dels artistes amb l’objectiu de realitzar actuacions o gires fora de Catalunya en l’àmbit la música, des de l’1 de gener fins el 30 de juny de 2019, que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior, sempre que es rebi contraprestació econòmica.

L’import mínim sol·licitat ha de ser de 1.500€ (en el supòsit de fins a 2 persones) o fins a 2.500€ en el supòsit de ser 3 persones o més. L’import màxim subvencionable és de 10.000€ per artista i per convocatòria.

En els casos de formacions superiors a 15 components l’import màxim subvencionable és de 17.0000 euros per artista i per convocatòria.

L’import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l’Institut Ramon Llull per aquests conceptes és de 10.000,00 euros. En els casos de formacions superiors a 15 components l’import màxim que pot aconseguir cada artista anualment en les convocatòries de l’Institut Ramon Llull per aquests conceptes és de 15.000,00 euros

L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i realitzar el tràmit de sol·licitud dels ajuts a través de la web de l’Institut Ramon Llull. La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

Les sessions informatives són les següents: 

Dia: Dimecres 20 de febrer

Hora: 11h

Lloc: Espai Marfà, Girona

(cal confirmació prèvia)

https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=17000&ta=age&jsback=1

Dia: Divendres 22 de febrer

Hora: 11h

Lloc: Seu de l’Institut Ramon Llull, Barcelona

El termini de presentació de les sol·licituds és des del 14 de febrer fins al 28 de febrer de 2019, ambdós inclosos.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"