Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria de selecció de professors d’estudis catalans a Mèxic i Xina

Barcelona, 04/02/2019

Aquest dilluns s'ha publicat al DOGC la convocatòria de selecció de professorat d’estudis catalans a universitats de fora del domini lingüístic per al curs acadèmic 2019-2020. Les sol·licituds es poden presentar del 5 al 20 de febrer, ambdós dies inclosos, a través del formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on també es poden trobar les bases de la convocatòria i la documentació requerida.




En total, es convoquen 2 places per a la selecció de nous docents d’estudis catalans a universitats de Mèxic i Xina. L’objectiu de la convocatòria és promoure els estudis de llengua i cultura catalanes en el marc de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior, contribuir a la formació i l’adquisició d’experiència dels professors i participar en la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes des de l’àmbit universitari.

Caldrà que les persones aspirants emplenin el formulari en línia disponible al web de l’Institut Ramon Llull, on hi ha també les bases de la convocatòria i la informació detallada de cadascuna de les vacants, i adjuntin la documentació requerida.

Les universitats que es convoquen són:

Universidad Nacional Autónoma de México (Mèxic)

Beijing Foreign Studies University (Xina)

En tots dos casos la incorporació està prevista per a l’estiu 2019. Podeu consultar el perfil específic preferent de professorat que han establert les universitats en aquest enllaç

L'Institut Ramon Llull promou l'ensenyament de la llengua, la literatura i la cultura catalanes a les universitats i altres centres d'estudis superiors. D'acord amb aquest objectiu, l'Institut organitza anualment convocatòries de selecció de professorat d'estudis catalans a les universitats amb les quals col·labora per cobrir les vacants i garantir d'aquesta manera la continuïtat de la docència. L’IRL ha organitzat aquestes proves des de l’any 2003.

Actualment, més de 150 centres a tot el món imparteixen docència de català.

Les sol·licituds es poden presentar del 5 al 20 de febrer

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"