Institut Ramon LLull

Noves postals literàries editades per l’Institut Ramon Llull

Llengua.  Barcelona, 12/12/2018

La Institució de les Lletres Catalanes edita les postals literàries que reprodueixen versos i fragments de textos d'autors de la literatura catalana. Actualment hi ha catorze sèries de postals editades amb un total de 354 autors representats. L'Institut Ramon Llull ha col·laborat en l'edició anglesa de les postals literàries i també ha editat un nou joc de 20 postals de la Xarxa universitària d’estudis catalans. A més, en motiu de la participació de Barcelona com a ciutat convidada a la 45a edició de la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires, també s’editaran en castellà postals amb frases d’autors catalans convidats al festival. 




La primera sèrie de les postals literàries editades per la Institució de les Lletres Catalanes es va publicar l’any 2007 amb citacions d’alguns dels escriptors que van formar de la primera Junta de Govern de la Institució republicana. A partir de llavors se n’han editat tretze sèries més buscant sempre l’equilibri de gènere i territorial.

Enguany, l'Institut Ramon Llull ha col·laborat en l'edició anglesa de les postals literàries i les ha portat a diverses fires de llibres d'arreu del món. També, des de l'Àrea de Llengua i Universitats s’ha sumat a la iniciativa i ha editat un nou joc de 20 postals de colors pensat expressament per al professorat de la Xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior. La sèrie compta amb 10 postals noves amb frases de lingüistes reconeguts i 10 postals ja editades per la Institució de les Lletres Catalanes. S’ha seleccionat curosament les frases amb l’objectiu de mostrar de manera didàctica i atractiva la cultura i llengua catalana als estudiants de català d’arreu del món.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"