Institut Ramon LLull

Barcelona Modern Project i Placa Base al festival de música contemporània de Montpeller, Turbulences Sonores

Música.  Montpeller, 24/11/2018

La Biennal de música contemporània i avantguardista Turbulences Sonores, organitzada amb la Universitat de Montpeller, inclou el projecte “Pirineus Mediterrània Modern Project”, fruit de la fusió del curs de composició internacional creat per Demian Luna al Institut francès de Barcelona i del festival Barcelona Modern.




Amb el suport de l’Eurorégion Pyrénées-Méditerranée, els propers 24 i 25 de novembre acolliran a Montpellier el grup Barcelona Modern Project i el col·lectiu mallorquí Placa Base.

La edició d’enguany de Turbulences Sonores inclou en el seu programa vuit concerts i cinc conferències en diferents espais de Montpeller. Aquesta edició comptarà amb la New French Flutes Orchestra, heredera de Off, que va ser la primera orquestra de flautes a Europa i reuneix tota la família de flautes, des de la piccolo fins la octobasse, acompanyada per el comediant Alain Carré; el duet format per Françoise Atlan (veu) i Nathalie Négro (piano), que repassa la diversitat del patrimoni musical dels voltants del Mediterrani; la música alemana Sylvia Hinz farà un recital electrònic amb flauta, així com també actuaran el Barcelona Modern Ensemble i el col·lectiu mallorquí Placa Base.

La edició d’enguany de Turbulences Sonores inclou en el seu programa vuit concerts i cinc conferències en diferents espais de Montpeller.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"