Institut Ramon LLull

Iolanda Batallé: 'L’Institut és una màquina d’ajudar perquè es produeixin somnis...Tots som Llull'

Cultura.  BARCELONA, 09/11/2018

La nova directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, va ser entrevistada al programa 'Més 324', el passat 9 de novembre. La directora ha afirmat al canal 324 que '‘Convidem a tots a sentir-se part del Llull, a visitar-nos a la nostra seu i a explicar la llengua i la cultura catalana al món’. 




Batallé ha explicat que 'El mapa estratègic no és geogràfic. Avui en dia el mapa és digital' diu referint-se a la dimensió digital que la nova directora vol implementar en totes les àrees i projectes de l'Institut.

D’altra banda, Iolanda Batallé ha apuntat que 'La participació de Barcelona a la Feria del Libro de Buenos Aires i la participació catalana a la Biennal d'Art de Venècia són dos dels projectes més rellevants de la cultura catalana a l'exterior l'any 2019'.

La nova directora ha dedicat la última part de l'entrevista a reforçar la idea que 'La llengua i la cultura catalana al món també s'ha de fer cap a dins, a casa nostra, com amb la Missió d'editors internacionals que vam organitzar durant La Setmana del Llibre en català'

Vídeo de l'entrevista

La nova directora de l'Institut, Iolanda Batallé, ha estat entrevistada al programa 'Més 324'

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"