Institut Ramon LLull

La Universitat Queen Mary de Londres presenta la xerrada “Barça, Catalonia, and the Politics of Nationalism”

Música.  Londres, Regne Unit , 13/11/2018

Aquest dimarts 13 de novembre, la Universitat Queen Mary de Londres acull la xerrada "Barça, Catalonia, and the Politics of Nationalism" a càrrec del columnista Sid Lowe. El conegut comentarista de futbol parlarà sobre el FC Barcelona i el seu paper en el nacionalisme català.




Des del començament de la seva existència, el Barça ha fet seu el lema "més que un club" i ha estat una força política dins i fora del terreny de joc. Quin paper juga doncs el club en el debat sobre la independència de Catalunya?

Sid Lowe és Doctor en Ciències de la Universitat de Sheffield i ha viscut a l'Estat Espanyol durant disset anys. És autor de llibres com Catholicism, War and the Foundation of Francoism: The Juventud de Acción Popular in Spain, 1932-1937 (2010), Fear and Loathing in La Liga: Barcelona, Real Madrid, and the World's Greatest Sports Rivalry (2013). Sid Lowe també apareix regularment a televisions i ràdios de Catalunya i l'Estat Espanyol.

L'Institut Ramon Llull promou els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l'exterior amb les quals subscriu acords per a la implantació o la consolidació d'estudis catalans i dóna suport a les universitats, el professorat i els estudiants per mitjà de diversos programes i línies d'ajuts. Més de 150 universitats a tot el món imparteixen docència de català i en concret, a Polònia, a més de la Universitat Queen Mary de Londres també ho fan 18 universitats més com ara la Universitat de Bristol, la Universitat de Durham, la Universitat de Liverpool, la Universitat d'Oxford, entre d'altres.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"