Institut Ramon LLull

Llegim 'La maledicció dels Palmisano en Finès', amb la participació de la traductora Satu Ekman i l’autor Rafael Nadal

Literatura.  15/11/2018

El proper 15 de novembre a les 19.00h a la biblioteca de traduccions Bernard Lesfargues de l’Institut Ramon Llull, acollirà la lectura de La maledicció dels Palmisano en Finès, a càrrec de la traductora Satu Ekman i l’autor Rafael Nadal.  




Rafael Nadal, periodista i escriptor català, va publicar La maledicció dels Palmisano l’any 2015 i des d’aleshores, l’obra ha estat traduïda a diversos idiomes. Entre els anys 2015 i 2018, s’ha traduït al neerlandès, francès, croat, anglès, castellà, alemany, italià, suec i properament al 2019, al noruec.

La traductora Satu Ekman, filòloga hispànica i portuguesa, actualment està fent una residència de traductors de literatura catalana, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"