Institut Ramon LLull

L’Anglo-Catalan Society celebra el seu 64è Congrés Anual a la Universitat de Bristol

Llengua.  Bristol, Regne Unit , 09/11/2018

La Universitat de Bristol rep entre el 9 i 11 de novembre el Congrés Anual de l’Anglo-Catalan Society, el col·loqui sobre cultura catalana que se celebra anualment al Regne Unit. El programa d’aquesta 64a edició inclou una gran diversitat temàtica, amb incursions a camps com ara la literatura, la traducció o l’arquitectura, amb la cultura catalana com a denominador comú. Enguany, es posa especial atenció a la situació política de Catalunya, i entre els ponents s'hi troba Clara Ponsatí. L’escriptor Sebastià Alzamora tancarà el col·loqui oferint el recital de poesia RIMAT.




En els tres dies que dura l’Anglo-Catalan Society Annual Conference hi haurà gairebé una trentena d’activitats, la gran majoria conferències breus per part de professors i investigadors de diferents universitats de Catalunya o del Regne Unit, sobre temàtiques vàries distribuïdes en diversos blocs: “Peace and conflicte”, “Applied Linguistics”, “Resistance during Franco’s Regime”, “Sociolinguistics”, “Gender and Cultural Expression”, “Approaches to Poetry”, “Other Landscapes”, “Framing the Republic”, “Architecture and History”, “Literary Theory and Practice” i “Performance and Drama”.

Un altre dels actes més rellevants és el recital de poesia ‘RIMAT’ (Readings in Memory of Arthur Terry), que l’oferirà l’escriptor Sebastià Alzamora, l’encarregat de cloure el col·loqui.

L’Anglo-Catalan Society va ser fundada l'any 1954 a Oxford amb l’objectiu de promoure el coneixement i l’apreciació de la cultura catalana a les Illes Britàniques, i al mateix temps de fomentar les relacions culturals entre les dues comunitats. L’associació actua com un fòrum professional per a les persones implicades en els estudis catalans, per bé que està oberta a totes les persones que en comparteixin els objectius fonamentals.

Podeu consultar totes les ponències de l’Anglo-Catalan Society al programa adjunt.

La gran majoria conferències breus van a càrrec de professors i investigadors de diferents universitats de Catalunya i del Regne Unit

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"