Institut Ramon LLull

La poeta Teresa Colom presenta la seva obra a l’illa de Xipre

Literatura.  Xipre, 03/11/2018

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull, la poeta Teresa Colom ha estat convidada al festival “Young Poets at the first Step”, que celebra la seva 3a edició a Nicòsia (Xipre) els dies 3 i 4 de novembre. El certamen vol donar a conèixer noves i joves veus literàries per presentar la seva identitat creativa.




Més de 30 poetes d’entre 15 i 30 anys es reuneixen al festival ‘Young Poets at the first Step’ per compartir les seves primeres passes en el món de la poesia amb el públic i altres autors internacionals de Xipre i d’arreu del món.

Tots ells participaran en debats oberts a tot el públic que porten com a títol “Primeres rutes de poesia", i alguns dels seus poemes s’inclouran en una antologia que es publicarà en 3 llengües: l’original del text, grec i anglès.

Teresa Colom (La Seu d’Urgell, 1973) és una poeta i escriptora andorrana llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universtitat Pompeu Fabra. Després de guanyar l’any 2000 el Premi Miquel Martí i Pol i l’accèssit al premi Grandalla, publicava el poemari Com mesos de Juny (Ed. del Diari d’Andorra, 2001). El 2004 va deixar la feina de gestora de patrimonis per dedicar-se a escriure. En poesia, també ha publicat La temperatura d’uns llavis (Ed. del Diari d’Andorra, 2002), Elegies del final conegut (Abadia Editors, 2005), On tot és vidre (Pagès, 2009) reconegut amb el Talent FNAC 2009 i La meva mare es preguntava per la mort (Pagès, 2012). El 2010 estrenava 32 Vidres, muntatge poètico-teatral. Ha estat articulista del Diari d’Andorra i és habitual dels recitals poètics: ha participat en múltiples lectures i festivals nacionals i internacionals. Ha estat directora artística del festival Barcelona Poesia. La senyoreta Keaton i altres bèsties (Empúries, 2015) és la seva primera obra de narrativa, per la que va rebre el Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada 2016.

Alguns dels poemes dels participants s’inclouran en una antologia trilingüe 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"