Institut Ramon LLull

Torna el focus de cinema ‘Camera Catalonia’ al Cambridge Film Festival

Cinema.  CAMBRIDGE, 01/11/2018

Del 25 d'octubre a l'1 de novembre el Cambridge Film Festival, presenta la setena edició del ‘Camera Catalonia’, que cada any acosta al públic del Regne Unit la cinematografia catalana més recent. Enguany es programen quatre pel·lícules: 'Miss Dalí', 'La vida lliure' i 'Julia ist'  

 




Des que fa set any el film 'Pa negre' d'Agustí Villaronga’ va ser el gran protagonista del ‘Camera Catalonia’ en el primer focus de cinema català al Cambridge Film Festival, s’han programat cada any un bon grapat de pel·lícules catalanes. Enguany s'espera un gran èxit de la nova edició de 'Camera Catalonia' amb quatre films que composen una representació de la realització catalana de l'últim any. 

Les pel·lícules participants al focus català són 

Miss Dalí, de Ventura Pons. Una producció de Films de la Rambla

La vida lliure de Marc Recha. Una producció de Turkana Films i la Periférica Producciones

Jean François i el sentit de la vida de Sergi Portabella. Una producció de a Contraluz, Televisió de Catalunya i Surprise Alley.

Julia ist d’Elena Martín. Una producció de Lastor Media, Univeristat Pompeu Fabra, Antaviana Films

El Cambridge Film Festival s'autodefineix com un festival de cinema relativament petit i acollidor que permet l'acostament entre el públic i els actors, directors i guionistes.El festival, dirigit per Tony Jones, té lloc a diverses sales de cinema de la ciutat així com a espais no convencionals a l’aire lliure. 

El 'Camera Catalonia' compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull. El comissariat de la secció catalana va a càrrec de la productora Reel Solutions i del seu director Ramon Lamarca. 

Podeu consultar el programa complet del 38è Cambridge Film Festival aquí. 

 

Enguany se celebra la 7a edició del ‘Camera Catalonia’ al Cambridge Film Festival

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"