Institut Ramon LLull

El festival BFI London Film Festival programa 4 films catalans

Cinema.  LONDON, 21/10/2018

La 62ª edició del BFI London Film Festival, que enguany es celebra del 10 al 21 d'octubre, ha anunciat la seva programació que inclou 4 films d'origen català: Viaje al cuarto de una madre', 'Petra', 'Teatro de guerra' i 'Miriam miente'. 




A la secció First Feature Competition trobem l'opera prima de Celia Rico, Viaje al cuarto de una madre (Arcadia Motion Pictures, Noodles Production, Amoros Producciones, Pecado Films
Sisifo Films AIE) que farà la seva premiere mundial a la propera edició del Festival de San Sebastián a la secció Nuevos directores. 

Per la seva banda, Teatro de Guerra de Lola Arias, continua la seva singladura per festivals després d'estrenar-se a la darrera edició de la Berlinale. El film competeix a la secció Documentary competition. 

Petra de Jaime Rosales (Fresdeval Films,Wanda Vision, Oberon Cinematogràfica, Les Productions Balthazar, Snowglobe) també continua sumant festivals internacionals i ha estat seleccionada per participar a la secció temática Dare que programa films que treuen a l'esepctador de la seva zona de confort. 

Per últim, l'opera prima de Natalia Cabral i Oriol Estrada, Miriam miente, estrenada mundialment al festival de Karlovy Vary, es podrà veure a la secció temàtica Journey que mostra films que transporten a l'espectador i li canvien la seva perspectiva. 

 

Font: Catalan Films

 

Viaje al cuarto de una madre', 'Petra', 'Teatro de guerra' i 'Miriam miente' són els films catalans participants al BFI London Film Festival

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"