Institut Ramon LLull

La il·lustradora Sonia Alins guanya un premi d’or a Frankfurt

Arts.  FRANKFURT, 16/10/2018

La il·lustradora catalana Sonia Alins guanya el màxim guardó de la categoria de Publicitat i il·lustració editorial diins del certamen internacional Global Illustration Award 2018, organitzat per la Fira del llibre de Frankfut.




Sonia Alins és il·lustradora i artista dedicada a la creació d'obres d'art (sovint tridimensionals) amb una narrativa poètica de caràcter surrealista amb la qual aborda els seus sentiments, desitjos, somnis i malsons. Alins fa un ús extensiu de la figura humana (majoritàriament femenina) i, al mateix temps, explora l'expressivitat d'elements com la transparència i la falta de definició.

La notícia d'aquest nou reconeixement internacional a les obres de la il·lustradora Sonia Alins arriba mesos després de la seva selecció en el certamen World Illustration Awards 2018, gràcies a la qual la seva obra The swimmers està de gira per diferents ciutats del Regne Unit. A això cal afegir els nombrosos premis i mencions obtinguts en el transcurs de 2017, amb dues medalles d'or obtingudes al Salon des Beaux Arts 2017 a Paris, el Segon Premi als East-West Art Award 2017, un Bronze A'Design Award 2017 i la seva selecció als Illustration West 56 (Los Angeles), als New York Society of Illustrators Annual 60, Selected Winner a els 6è Latin American Illustration i Merit Winner al 3x3 International Illustration Show nº 14.

El certàmen GIA, una plataforma internacional per promoure la creativitat en el sector de la il·lustració.

El certamen Global Illustration Award és una competició anual d'il·lustració creada per La Fira del Llibre de Frankfurt en col·laboració amb l'International Information Content Industry Association de la Xina i gestionada per la plataforma d'il·lustració més gran del país asiàtic, illuSalon. GIA es perfila, any rere any, com una plataforma que ajuda a promoure la creativitat i impulsar la il·lustració a nivell mundial.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"