Institut Ramon LLull

El ritme de Txarango arriba a França amb dos concerts programats

Música.  París i Portet-sur-Garonne, 22/09/2018

El grup Txarango és un dels convidats al Festival MéditerranéO’, un festival a l’aire lliure a la vora del riu Garona que acull 10 concerts d’artistes d’arreu del món del 22 al 24 de setembre. La banda també oferirà un concert el 5 d'octubre al Café de la Danse de París.




Situat a la ciutat de Portet-sur-Garonne (vuit quilòmetres al sud de Toulouse), el Festival MéditerranéO és totalment gratuït. Està organitzat per l'associació Confluences i cada any proposa una trobada per compartir "world-music". El festival se centra en artistes del sud d'Europa i Amèrica Llatina. La seva filosofia és la de buscar nous sons i promoure les col·laboracions entre diferents cultures i generacions.

Contràriament al que es podria pensar, el Café de la Danse no és una cafeteria, sinó un teatre situat al centre de París, en un petit passatge. Es tracta d'un edifici d'estil novaiorquès amb un entresolat amb vista a l'escenari que li dona una rara calidesa i amabilitat. El local sol allotjar dansa, teatre, concerts, desfilades de moda i altres esdeveniments culturals.

Txarango és convidat a oferir els seus ritmes en aquests dos espais. La banda, nascuda al Raval, el barri més multicultural de la ciutat de Barcelona, aposta per un so enèrgic que barreja reggae, ritmes llatins i altres músiques contemporànies i d'arrel. El seu repertori consta de cançons ben cuidades que a l'escenari esdevenen pura festa i un directe contundent. El missatge és clar: energia, alegria i celebració.

És música festiva, de qualitat i amb missatge. Un grup amb una enorme capacitat de comunicar i emocionar. La seva poesia i la seva fusió de música caribeña, llatina i mediterrània amb denominació d'origen clarament catalana, unit a l'energia i la passió dels seus directes, és el que els fa connectar immediatament amb un públic que no deixa de desbordar recintes. 

 El repertori de Txarango consta de cançons ben cuidades que a l'escenari esdevenen pura festa i un directe contundent

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"