Institut Ramon LLull

Roger Bernat obre la temporada de l’Agora de la danse de Mont-real amb l’espectacle ‘La consagració de la primavera’

Escèniques.  Quebec, 13/09/2018

Roger Bernat obre la temporada a l’espai de creació Agora de la danse de Mont-real (Quebec) amb l’espectacle La consagració de la primaveraEn aquesta obra, els membres del públic reben auriculars amb tres canals i són convidats a endinsar-se a l'espai de la performance amb música composta per Stravinsky, per a la qual Pina Bausch va crear la seva llegendària coreografia el 1975. Els dies 12, 13 i 14 de setembre la funció serà a les 19h i el dia 15 a les 16h.




L’artista Roger Bernat (Barcelona, 1968) es va començar a interessar pel teatre des de la seva formació en el camp de l’arquitectura. Va estudiar Direcció i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona, on es va graduar amb el Premi Extraordinari l’any 1996. Ha creat i dirigit, entre d’altres, projectes teatrals com 10.000 Kg (Premi Especial de la Crítica 96/97); Confort Domèstic (Premi de la Crítica al Text Dramàtic 97/98), ÀlbumTrilogia 70Bones Intencions, el cicle Bona GentLA LA LA LA LA, Amnèsia de Fuga o Tot és perfecte.

L’Agora de la danse és un centre de recerca, creació i difusió en la dansa contemporània. Ha estat al capdavant de la creació i distribució coreogràfica durant més de 25 anys a Mont-real. A més de proporcionar escenaris per a la dansa i el públic, Agora es dedica a la coproducció d’espectacles amb plantejaments artístics innovadors.

Aquesta activitat forma part de 'Catalan Culture', una temporada artística i acció de visibilitat que promociona tota l’activitat cultural catalana que tindrà lloc des del mes de setembre de 2018 fins el mes de juliol de 2019 en diferents equipaments de les ciutats de Mont-real i Saguenay. La programació engloba diverses disciplines com ara la literatura, música, dansa, cinema, circ, teatre i arts visuals. L’IRL col·laborarà amb diversos equipaments i festivals del Quebec com ara el Festival International de la Littérature (on la literatura catalana enguany és convidada d’honor), l’Agora de la Danse, el Casal de Catalunya a Mont-real, el festival Quartiers Danses, el Regard Festival International du Court Métrage i el Festival International des Arts de la Marionette a Saguenay.

L'activitat forma part de la temporada artística 'Catalan Culture' impulsada per l'IRL

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"