Institut Ramon LLull

David Espinosa presenta "Mi gran obra" al teatre Schaubude de Berlín

Escèniques.  Berlin, 15/09/2018

Durant aquesta temporada, el prestigiós teatre Schaubude de Berlín ha inclòs en la seva programació companyies catalanes i balears amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull. Del 15 al 20 de maig de 2018, durant la celebració del "Jubiläumskonzert der Dinge" Xesca Salvà va presentar la seva obra i aquesta vegada, és el torn de David Espinosa qui exhibirà “Mi gran obra” el dies 14 i 15 de setembre. Al Festival Internacional de Teatre d'Objectes, "Theater der Dinge", que se celebra del 9 al 15 de novembre, es podrà veure novament el treball de Xesca Salvà. 




Schaubude Berlin és, des de la seva fundació l’any 1993, un punt de trobada internacional i una plataforma per al teatre d’objectes. El seu programa inclou diversos gèneres i estils dins el teatre contemporani de figures i objectes L'any 2017 la Schaubude Berlín va rebre el premi nacional alemany de teatre. El jurat va afirmar que el prestigiós teatre és un dels motors creatius de Berlín i va destacar les seves col·laboracions amb altres institucions, els festivals que organitza així com el seu programa per a joves talents i la seva oferta cultural per a tots els públics.

Enguany, la Schaubude celebra el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació i ho fa amb un programa especial, que confirma el seu caràcter internacional i la seva vitalitat com a motor creatiu.

David Espinosa és llicenciat en Interpretació Textual, intèrpret en espectacles de dansa i teatre d'Àlex Rigola, Sergi Faustino, Mal Pelo, Las Malqueridas, Osmosis cie. (França), Lapsus- Alexis Eupierre, Sònia Gómez/General Elèctrica, Paul Weibel i Carles Alberola, entre d'altres. En els seus treballs qüestiona la idea de la representació investigant els límits del fet teatral i manipulant elements a partir de les relacions entre actor, cos, espai, temps i espectador. La seva obra se situa a mig camí entre les arts visuals, la dansa i el teatre. Al Festival Internacional de teatre d'objectes de Berlín presenta enguany L’obra és dels muntatges teatrals, segurament, més insòlits. Ho és perquè no hi ha actors, sinó miniatures que manipula el creador de l’espectacle, David Espinosa.

Amb el suport de l'Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"