Institut Ramon LLull

L’IRL acull la presentació de la publicació ‘Polaritats 2016-2017. Un any de mediació artística’

Arts.  Barcelona, 17/07/2018

La seu de l’IRL acollirà aquest dimarts 17 de juliol, la presentació de la publicació ‘Polaritats 2016-2017. Un any de mediació artística’, que recull les diferents activitats realitzades pels artistes Matteo Guidi, Miquel García, Chun Chi Wang, Equipo Palomar, Benjamin Collet i Tommy Coleman, en el marc del programa de mediació Polaritats. L’acte ha estat coorganitzat amb Homesessions, un espai de creació situat a Barcelona que fomenta la creació en el camp de les arts visuals.




El programa Polaritats es va llançar en el curs 2015-2016 amb la col·laboració del grup d’innovació Art, Professió i Docència de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i gràcies al suport de les fundacions Edmond de Rothschild. El seu objectiu és oferir una millor comunicació i comprensió del context professional pels estudiants i també d’indagar en vies de col·laboració entre artistes/curators i estudiants.

Polaritats es basa en els projectes i residències organitzades al llarg de tot l’any en Homesession: els seus participants estan convidats a interactuar i col·laborar amb l’equip pedagògic de la Universitat i els estudiants a través d’una sèrie de tallers, xerrades, presentacions i projectes en col·laboració.

L’acte de presentació, que tindrà lloc a la seu de l’IRL (Avinguda Diagonal, 373. Barcelona) a les 19h, comptarà amb la presència d’Olivier Collet i Jérôme Lefaure, cofundadors de Homesession; els docents membres del grup d’investigació Art, Professió i Docència de la UB:Joaquim Cantalozella, Marta Negre, Jordi Morell i Òscar Padilla; i la crítica d’art Judit Vidiella, autora d’un dels textos del llibre que es presenta.

Durant l’acte es podrà comprar un exemplar de la publicació.

Aforament limitat, confirmeu la vostra assistència a:

danilo@homesession.org o 655 178 868

Polaritats es basa en els projectes i residències organitzades al llarg de tot l’any en Homesession

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"