Institut Ramon LLull

Convocats els ajuts per a la il·lustració d'obres de literatura infantil i juvenil a l'estranger

Literatura.  Barcelona, 27/06/2018

L'Institut Ramon Llull ha obert la convocatòria de subvencions per a la publicació a l'estranger d'obres il·lustrades de literatura infantil i juvenil per al 2018. L'única despesa subvencionable és la remuneració de l'il·lustrador/a, amb un màxim de 1.500 euros. Per aquesta convocatòria, el termini de presentació de sol·licituds va des de l’endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya fins al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos.




Les obres a il·lustrar s'han de publicar a l'estranger; en suport imprès; en una llengua diferent a la catalana, l'aranesa i la castellana; i han de comptar amb distribució comercial. A més, no pot haver estat publicada en la llengua per la qual se sol·licita la subvenció. Queden excloses d'aquesta convocatòria les obres de còmic, novel·la gràfica i similars, així com l'autoedició. Es poden consultar totes les condicions a les bases de la convocatòria.

L'obra de literatura infantil i juvenil per a la qual es demana la subvenció haurà d'estar recollida contractualment segons una de les tres modalitats de cessió de drets següents: obra per encàrrec d'una editorial estrangera; venda de drets d'una obra ja publicada, i coedició entre editorials.

Aquesta línia d’ajut és una de les convocatòries en literatura que l’IRL ofereix com són els ajuts a editorials per traduir literatura catalana, les subvencions per a la mobilitat d’escriptors a l’estranger, les estades de traductors estrangers a Catalunya o la promoció de la literatura catalana i aranesa a l’exterior.

El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 27 de juny fins al 15 d'octubre de 2018, ambdós inclosos

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"