Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria d'ajuts per a la mobilitat d’artistes a l’exterior en l'àmbit de la música

Música.  Barcelona, 21/06/2018

Ja s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria pública per optar als ajuts que promou l’Institut Ramon Llull per a la mobilitat d’artistes fora de Catalunya en l’àmbit de la música. El termini de presentació de les sol·licituds és des de l’endemà de la data de publicació al DOGC fins al 4 de juliol de 2018, ambdós inclosos.




Els ajuts estan destinats a la mobilitat dels artistes amb l’objectiu de realitzar actuacions o gires fora de Catalunya en l’àmbit la música, des de l’1 d’agost fins el 31 de desembre del 2018, que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l’exterior, sempre que es rebi contraprestació econòmica.

L’import mínim sol·licitat ha de ser de 1.500€ (en el supòsit de fins a 2 persones) o fins a 2.500€ en el supòsit de ser 3 persones o més. L’import màxim subvencionable és de 8.000€ per artista i per convocatòria. Les despeses subvencionables són únicament i exclusivament les corresponents al desplaçament i transport de la càrrega que no hagin estat assumides per un tercer.

L'Institut Ramon Llull té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i realitzar el tràmit de sol·licitud dels ajuts a través de la web de l’Institut Ramon Llull. La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 4 de juliol de 2018

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"