Institut Ramon LLull

La ballarina Viviana Escalé presenta el seu solo ‘Bruixa’ a Alemanya

Escèniques.  Dusseldorf, Alemanya , 07/06/2018

La ballarina i coreògrafa Viviana Escalé presenta el seu solo ‘Bruixa’ al teatre ‘Tanzhaus nrw’, situat a la ciutat alemanya de Düsseldorf. L’obra, que es podrà veure del 7 al 9 de juny, tracta sobre el moment en què una ballarina arriba al final de la seva carrera artística.




Juntament amb Viviana Escalé, la seva companya de molts anys, la coreògrafa Stephanie Thiersch explora formes possibles i familiars de l’autoretrat femení. Es tracta d’una continuïtat de les teories subjacents que es van examinar en les presentacions en solitari "Under Green Ground" el 2005 i "Beautiful me" el 2007 sobre personatges femenins. "Bruixa" és un retrat personal d’una ballarina al final de la seva carrera escènica. L'audiència forma part d'un laboratori de proves improvisacionals, en el qual Escalé es reinventa constantment. Inicialment canviant entre les formes animals i vegetals com si no fossin gènere, després ella gairebé es perd completament en un somni romàntic de nena. A través de l'ús còmic de diversos materials, el seu cos es converteix en un instrument ondulant entre la resistència i l’aproximació, la reproducció i la invenció.

Nascuda el 1975, Viviana Escalé va estudiar dansa clàssica i contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona. A més de les seves pròpies creacions, va treballar amb Köln (Amanda Miller), Cocoon Dance, així com amb el teatre de dansa Heidelberg-Freiburg, Joachim Schlömer i Irina Paulis. Per a MOUVOIR, ha format part de la producció "helterskelter vol.2", "preguntes cegues: no em veig ni", "ZauberEi", "Com si estiguéssim", "Nature Morte", "Near Miss", "Mitumba - un esdeveniment" i "per a quatre". També va treballar com a assistent coreogràfic a diverses produccions de MOUVOIR.

Juntament amb la coreògrafa Stephanie Thiersch, la ballarina explora formes possibles i familiars de l’autoretrat femení.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"