Institut Ramon LLull

El Conde de Torrefiel comença una gira per Alemanya i Àustria per presentar la seva nova obra ‘La Plaza’

Escèniques.  Alemanya, Àustria , 07/06/2018

El duo artístic El Conde de Torrefiel porta la seva nova peça "La Plaza" a Frankfurt, Viena i Zuric durant els mesos de juny, juliol i agost. L’espectacle és una reflexió escènica sobre el futur, la immutabilitat del temps i la violència com a base de l’existència.




La plaza’ és un muntatge que se situa en una gran plaça plena de monuments i d’éssers humans, protagonistes d’uns quadres vivents que ens il·lustren sobre el present i el futur, i sobre una violència que no només forma part de la nostra vida quotidiana, sinó que, a més, és una força que porta movent l’Univers des dels primers moments de l’existència. L’escenari es converteix en mans d’El Conde de Torrefiel en una gran plaça on el futur se’ns mostra com un temps ignot i imprevisible que apareix davant dels ulls dels espectadors a partir d’un seguit de situacions inesperades. Una reflexió escènica sobre el futur, la immutabilitat del temps i sobre la violència com a base de l’existència. L'escenari vol revelar-se com una àgora per ampliar el concepte d'espai i temps, sortir dels marges físics del nostre entorn i observar les tensions de les forces que regeixen la mateixa idea de vida. Un espai circular ocupat per monuments i persones, un lloc concret que es defineix amb capacitat de pensar-se a si mateix i projectar-se al futur.

El Conde de Torrefiel és una companyia de Barcelona encapçalada per Pablo Gispert (Espanya, 1982) i Tanya Beyeler (Suïssa, 1980), els dos amb estudis d’art dramàtic, direcció i dramatúrgia, com també de filosofia i humanitats. La trajectòria professional de la companyia s’inicia el 2010, i a partir de 2014 els seus treballs van transcendir internacionalment. El Conde de Torrefiel forma part de l’equip artístic de la companyia de dansa La Veronal en la composició textual i dramatúrgica de les seves peces.

Les dates de la gira són les següents: 

15 i 16 de maig - Mousonturm, Frankfurt

7,8 i 9 de juny- Festwochen, Viena

20, 21 i 22 d'agost -  Zürcher Theater Spektakel, Zuric

El Conde de Torrefiel forma part de l’equip artístic de la companyia de dansa La Veronal en la composició textual i dramatúrgica de les seves peces.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"