Institut Ramon LLull

‘Las variaciones Marker’ del gironí Isaki Lacuesta es projecta a París

Cinema.  París, 31/05/2018

El curtmetratge ‘Las variaciones Marker’ (2007) dirigit pel director de cinema gironí Isaki Lacuesta es podrà veure a La Cinémathèque Française (París) el dia 3 de juny. Aquest homenatge al cinema i a l'univers de Chris Marker proposa intercalar imatges de les obres de Marker i amb noves creades per Lacuesta, creant així una nova història amb diàlegs sorprenents.




Aquest homenatge al cinema i a l'univers de Chris Marker és encàrrec de la productora Intermedio a Lacuesta per farcir, amb aportacions valuoses, el seu lot de DVDs dedicat al cineasta francès.

Isaki Lacuesta (Girona, 1975) és director de cinema i guionista, guanyador de la Concha de Oro al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià per Los pasos dobles (2011). També va ser guardonat amb el Premi Gaudí a la millor pel·lícula en llengua no catalana i al millor guió per Los Condenados (2009). L’any 2012 va guanyar el Premi Nacional de Cinema concedit per la Generalitat de Catalunya. La seva obra ha estat exhibida retrospectivament a la National Gallery de Washington a 2013. Va ser un dels comissaris del pavelló de Catalunya a la Biennal de Venècia d'Arquitectura del 2016

La Cinémathèque Française conserva un dels més grans arxius de films, pel·lícules, documentals i objects del món. Amb seu a París, la institució realitza projeccions diàries de pel·lícules d'arreu del món.

Més informació sobre la projecció del curt en aquest enllaç 

La Cinémathèque Française conserva un dels més grans arxius de films, pel·lícules, documentals i objects del món.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"