Institut Ramon LLull

L'artista Lluís Lleó exposa un recull de la seva obra a Nova York

Arts.  Nova York , 07/05/2018

La Galeria Elkon de NovaYork (Estats Units) acull una exposició de l'artista Lluis Lleó titulada 'New Paintings and Works on Paper', que abasta el seu treball des del 2016 fins al present. La mostra es pot veure fins el 15 de juny d'enguany. 




Dividint el seu temps entre Nova York i Barcelona, el treball de Lleo és la fragilitat, la vulnerabilitat i la tensió entre la substància. Treballant amb arenisca en la seva instal·lació escultòrica de 2017 a Park Avenue, Nova York, així com amb oli sobre tela i paper premsat a mà de Nepal i Bhutan, cadascun d'aquests mitjans, per dret propi, tenen la capacitat de trencar-se o derruir-se amb el menor tremolor o molèstia. 
 
L'última gran exposició de Lleó a Nova York va ser el nen de Morpho a la Casa del Cadmi; una instal·lació específica de les obres de pedra arenisca a Park Avenue entre les carreteres 52 i 56 durant la primavera-estiu de 2017. La instal·lació ha viatjat a Barcelona i es presentarà a l'abril davant del Palau Reial de Pedralbes i romandrà a la vista fins al 2026.

L'exposició romandrà a la vista fins al 15 de juny.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"