Institut Ramon LLull

Marc Melià presenta el seu primer treball ‘Music for Prophet’ a França i Bèlgica

Música.  França, Bèlgica, 03/05/2018

El músic i compositor mallorquí Marc Melià, que actualment viu a Brusel·les, presenta el seu primer àlbum ‘Music for Prophet’ en una gira que ha passat per Suïssa i ara ho farà per França i Bèlgica. Melià va estar a la sala La Maroquinerie de París al gener.




Instal·lat des de fa anys a Brussel·les, el músic mallorquí Marc Melià, exmembre d’El Diablo en el Ojo i també excompany de Jordi Maranges a El Piano Ardiendo, ha decidit donar llum al seu primer treball en solitari “Music for Prophet”. Es tracta d’una sèrie de composicions inspirades i pensades per a un sol sintetitzador analògic, en una vena completament diferent a la dels seus treballs anteriors. Totes les vies elèctriques de les composicions  viatgen entre el clàssic minimalista i la música cinematogràfica.

Marc Melià és un músic nascut a Mallorca, actualment resident a Brussel·les. Durant els últims deu anys ha compost, produït i interpretat música en moltes bandes, incloent el trio pop de Brussel·les Lonely Drifter Karen, autor de 3 àlbums en l'etiqueta belga Crammed Discs. Actualment és el teclat dels grups Françoiz Breut, Borja Flames i Le Ton Mité.

La seva última obra, 'Music for Prophet', va ser produïda per 'Les disques du festival permanent' de Gaspar Claus, que explora, entre altres coses, l'actualització electroacústica de la música tradicional balear.

"Melià lliura aquí un disc post-Eivissa on els vocoders de Kraftwerk han caigut en el dipòsit d'una fàbrica de dolços gestionats per mestres d'Harmonia. "

Dates dels concerts

3 de maig– Musée de Bergues – Bergues (França)

11 de Maig– Troon – Brussel·les (Bèlgica)

3 de juny – Festival Yeah ! – Lourmarin (França)

Amb “Music for Prophet”, Melà Melià ret homenatge al Profeta, un dels principals sintetitzadors de la música analògica

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"