Institut Ramon LLull

El coreògraf Thomas Noone presenta ‘Closer’ a Alemanya

Escèniques.  Hameln, Alemanya, 24/04/2018

La companyia de dansa contemporània Thomas Noone Dance (TND) exhibeix la seva peça ’Closer’ al teatre de Hameln (Alemanya) el dia 24 d’abril. Es tracta d’un espectacle acrobàtic i gestual que tracta sobre les relacions del ser individual amb el col·lectiu.




La peça de Thomas NooneCloser’, premi Ciutat Barcelona, significa ‘més a prop’, i tracta sobre com l’individu es relaciona amb la societat, amb l’ens col·lectiu. Sabem que, en la vida real, aquesta aproximació té tota una sèrie de dificultats que estan en la base de la vida en societat, i Thomas Noone intenta remarcar tota aquesta part conflictiva amb moviments acrobàtics i molta expressió gestual, Closer és una peça de dansa vigorosa, violenta, expressiva al límit, i que posaran en marxa sis ballarins de la companyia: Alba Barral, Javier G. Arozarena, Jerónimo Forteza, Eleonora Tirabassi, Gemma Güell i Pierfrancesco Porrelli.

Thomas Noone Dance (TND) és una companyia de dansa contemporània que produeix espectacles amb una dansa física, excitant i a l’abast d’un ampli sector del públic. Des dels seus inicis investiga un estil lliure que requereix una forta habilitat tècnica per part dels seus membres, i busca una fórmula capaç de transmetre emocions al públic, utilitzant el cos com a mitjà d’expressió artística.

Des de 2005 és companyia resident al SAT! Teatre, a Barcelona. Dins del SAT! Thomas Noone es troba involucrat no només en la creació de noves obres i a realitzar representacions, sinó que també organitza cursos, tallers, xerrades, activitats pedagògiques amb estudiants i és el programador del festival DanSAT! Ha impulsat la creació en 2015 de la xarxa de companyies Aliansat.

TND ha anat diversificant la seva activitat i objectius en camps com el pedagògic o les iniciatives socio-culturals, fidel a la seva visió universal i inclusiva de la dansa, la qual cosa han generat noves vies de comunicació amb el públic. L’experiència del seu director en una creació per a la companyia anglesa StopGap al 2009, va obrir definitivament a TND a la dansa integrada. Just a Dancer ha estat un pas més en les accions col·laboratives i integratives de TND.

Closer és una peça de dansa vigorosa, violenta, expressiva al límit, i que posaran en marxa sis ballarins de la companyia

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"