Institut Ramon LLull

El cantant Daniel Puente presenta nou repertori a Alemanya

Música.  Alemanya, 13/04/2018

El cantant i compositor barceloní Daniel Puente presentarà el seu nou repertori ‘Sangre y Sal’ els dies 13 i 14 d’abril a les ciutats alemanyes de Neckartailfingen i Frankfurt. Puente interpretarà un repertori d’influències africanes, peruanes i xilenes, d'on és originari l'artista. 




El seu nou repertori està inspirat en l'empremta que ha deixat Àfrica en la música criolla del Perú, l'Argentina i per descomptat Xile, el seu país d'origen. El resultat és un so sorprenent i com sempre ballable: Ritmes Afro-peruans amb pinzellades de flamenc, Guaguancó (Rumba Cubana), Zamba Argentina i valsa Peruana s'intercalen amb Latin Swing i boleros d'una manera natural on el denominador comú és la percussió exquisida i sofisticada de calaix i congues al costat de la guitarra espanyola de Daniel, en una veritable explosió de cuir i fusta.

Daniel Puente Encina, compositor, autor, guitarrista i cantant xilè , resident a Barcelona , de llarga trajectòria, guanyador del John Lennon Talent Award amb " Niños con Bombas " el 1995. La seva cançó " Behind de mi House " de l' Àlbum "Radical Car Dance" de " Polvorosa " va sortir a la compilació de "Millors vídeos MTV 2004" . Des 2012 produeix sota del seu propi nom i publica " Disparo " . En 2014 llança " Chocolate con Ají" . Moltes de les seves cançons es poden escoltar en les pel·lícules de Fatih Akin com " Corto y con filo " , " In July " i en la seva multipremiada pel·lícula " Contra la pared ".

'Sangre y Sal' beu d'influències africanes, peruanes i xilenes

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"