Institut Ramon LLull

El Festival Internacional de Cinema Independent de Buenos Aires selecciona 4 produccions catalanes

Cinema.  Buenos Aires, 11/04/2018

El festival argentí BAFICI que es celebra de l'11 al 22 d'abril a Buenos Aires, ha anunciat la seva programació que inclou 4 produccions catalanes: 'Ciudadano Fernando Gallego: baila o muere', 'Constructing Albert', 'Teatro de Guerra' i '¡Viva el palíndromo!'. 




A la secció de Competencia oficial argentina participa el llargmetratge documental Teatro de guerradirigit per Lola Arias (Gema Films, BWP, Sutor Kolonko, Sake Argentina, SWR/ARTE) que va tenir la seva premiere mundial a la darrera edició de la Berlinale i que ja s'ha vist als festivals CPH:DOX, Istanbul International Film Festival, SXSW i Cinelatino Tubingen. 

A la Competencia oficial derechos humanos participa el llargmetratge documental ¡Viva el palíndromo! de Tomas Lipgot (Aved produccions) que farà la seva estrena mundial. 

També trobem presència de producció catalana a la secció Música amb la participació del documental Ciudadano Fernando Gallego:baila o muere d'Alex Salgado del tarré i Jorge Rodríguez (Petra Garmon, Atolladero) que es va poder veure a la darrera edició del festival In-edit. 

Finalment, Constructing Albert de Laura Collado i Jim Loomis (Trueday Films, Televisió de Catalunya, Alexandra Film) formarà part de la secció Gastronomía del festival. El film segueix el seu llarg recorregut en festivals internacionals després de participar al Festival de San Sebastian, Palm Springs International Film Festival, Festival de Guadalajara, SXSW i properament ho farà a Hot Docs. 

¡Viva el palíndromo! de Tomas Lipgot (Aved produccions) farà la seva estrena mundial al Festival 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"