Institut Ramon LLull

Projecció del film ’Incerta Glòria’ amb la participació d’Isona Passola a Cambridge

Cinema.  Cambridge, 24/03/2018

La Societat Catalana de la Universitat de Cambridge (CUCat) acollirà la projecció de la pel·lícula catalana Incerta Glòria el proper 24 de març a les cinc de la tarda a la Fitzwilliam College (Universitat de Cambridge). Hi participarà la directora i productora de cinema Isona Passola, que respondrà a les preguntes sobre la pel·lícula després de la projecció. 




Incerta Glòria, basada en la novel·la homònima de Joan Sales, ha estat dirigida per Agustí Villaronga i produïda per Isona Passola, directora i productora de la cèlebre pel·lícula 'Pa Negre'.

A Incerta Glòria, Lluís, un jove oficial republicà al front d'Aragó del 2937, destinat a un post temporalment inactiu en un erm desert, coneix una enigmàtica vídua de qui s’enamora, i que l’entabana perquè falsifiqui un document que la converteixi en la Senyora de la regió. A partir d’aquest moment, la fèrria moral del soldat s’anirà desgastant progressivament, fins que arriba a perdre-la del tot, quan la dona l’obliga a matar el millor amic d’ell a canvi de proporcionar-li els mitjans per salvar la vida del seu fill.

Llicenciada en Història Contemporània, Isona Passola és productora, guionista i directora cinematogràfica. És fundadora de Massa d'Or Produccions amb la que ha realitzat llargmetratges, documentals i TV movies, com El Mar (1999), Pa Negre (2010) i Incerta glòria (2017). Ha dirigit els documentals Catalunya-Espanya (2009) i El dia de demà (2014). És presidenta de l'Associació de Productors Independents del Mediterrani (APIMED). Exerceix la docència a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la URL. Forma part del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (2012) i és presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català (2013).

Incerta Glòria és la primera pel·lícula rodada en català que s'inclou a la famosa plataforma Netflix 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"