Institut Ramon LLull

‘L'ús de la llengua catalana’, a debat en una conferència al Palau Westminster de Londres

Llengua.  Londres, 21/03/2018

All-Party Parliamentary Group on Catalonia, un grup de discussió sobre Catalunya i el procés independentista català format per diferents diputats del Parlament del Regne Unit, ha convidat al professor d’estudis catalans a la Universitat de Cambridge, Dominic Keown, a parlar sobre l’actual clima intel·lectual a l’estat espanyol pel que fa la qüestió catalana. La conferència – debat serà el dimecres 21 de març a la Sala M del Palau de Westminster (Londres).




Dominic Keown va néixer a Manchester on va assistir a l'escola Cardinal Langley a Middleton. Va estudiar espanyol a la Universitat de Sheffield, on es va completant una tesi sobre el vanguardisme a Catalunya. Després de molts anys de docència a les universitats de Bath i Liverpool, és ara el lector en estudis catalans al Fitzwilliam College (Universitat de Cambridge). Les seves publicacions inclouen llibres sobre literatura catalana, així com estudis cinematogràfics i culturals.

El Palau de Westminster, també conegut com The Parliament ('el Parlament'), alberga les dos cambres del Parlament del Regne Unit (la Cambra dels Lords i la Cambra). El palau, que és un dels quatre llocs Patrimoni de la Humanitat de la ciutat de Londres, declarat per la Unesco en 1987, es troba situat en la vora nort del riu Tàmesis, en la ciutat de Westminster, prop d'atres edificis governamentals en Whitehall.

Keown proporcionarà un rerefons bàsic per entendre els esdeveniments actuals a Catalunya i parlarà sobre la importància de la llengua catalana en el territori

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"