Institut Ramon LLull

Txarango presenta el disc 'El cor de la terra' a Londres

Música.  Londres, 10/03/2018

Amb motiu de la presentació del seu tercer disc ‘El cor de la terra’, Txarango es troba immers en una gira nacional i internacional. El 10 de març, el grup musical té cita a la sala Scala de Londres, que té una capacitat per més de 1.000 persones. Les entrades estan exhaurides des de fa setmanes.




Txarango és un fenomen sense precedents que s'ha consolidat com un dels projectes musicals més transcendentals de la història de la música del nostre país. És música festiva, de qualitat i amb missatge. Un grup amb una enorme capacitat de comunicar i emocionar. La seva poesia i la seva fusió de música caribeña, llatina i mediterrània amb denominació d'origen clarament catalana, unit a l'energia i la passió dels seus directes, és el que els fa connectar immediatament amb un públic que no deixa de desbordar recintes amb escapats a les localitats.

És el grup amb repertori català amb la carrera musical més consolidada a l'estranger, on ja han estat girades per més de 23 països i quatre continents. Després del espectacular rebent de la seva tercera disc, "El cor de la terra" (DiscMedi, 2017), amb col·laboracions de The Cat Empire, Manu Chao, Jarabe de Palo, Cor infantil de Safari o Camp EKO, en 2018 Txarango s'enfrontarà als últims concerts d'aquesta gira nacional i internacional.

Txarango és el fenomen més nou i genuí del So Barcelona. Nascut al Raval, el barri més multicultural de la ciutat, aposta per un so enèrgic que barreja reggae, ritmes llatins i altres músiques contemporànies i d'arrel. El seu repertori consta de cançons ben cuidades que a l'escenari esdevenen pura festa i un directe contundent. El missatge és clar: energia, alegria i celebració. 75.000 descàrregues del seu primer disc, una primera gira de més de 100 dates i 7 països, i la seva presència en els rànquings de millors treballs de 2012 els converteix en una de les propostes més exportables sorgides a Barcelona.

La banda ha anunciat nous concerts a Dublín i Edimburg

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"