Institut Ramon LLull

La Tate Modern de Londres acull l'exposició 'Picasso 1932- Love, Fame, Tragedy'

Arts.  Londres, 08/03/2018

Des del 8 de març al 9 de setembre, es pot veure a la Tate Modern de Londres 'Picasso 1932- Love, Fame, Tragedy', la primera exposició que el prestigiós museu d'art modern dedica a l'artista Pablo Picasso. La mostra inclou més de 100 pintures, així com escultures, dibuixos i fotografies personals del pintor. 




El 1932 va ser un període intensament creatiu en la vida de l'artista més influent del segle XX, Pablo Picasso. Aquesta és la primera exposició individual de Pablo Picasso al museu Tate Modern de Londres. La mostra inclou més de de 100 pintures, escultures i dibuixos, barrejades amb fotografies familiars i visions estranyes en la seva vida personal.

Tres de les seves extraordinàries pintures amb la seva amant Marie-Thérèse Walter es mostren per primera vegada des que es van crear durant un període de cinc dies al març de 1932.

Els mites entorn de Picasso seran desposseïts per revelar l'home i l'artista en la seva total complexitat i riquesa. 

Comissariada per Achim Borchardt-Hume, directora d'Exposicions amb Nancy Ireson, comissària, Art Internacional, Laura Bruni i Juliette Rizzi, comissaris assistents, Tate Modern.

L'exposició està organitzada per Tate Modern en col·laboració amb el Musée national Picasso-Paris.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"