Institut Ramon LLull

L’Agrupación Señor Serrano porta a França el seu espectacle ‘Birdie’ amb dues funcions programades

Escèniques.  Foix i Ax-les-Thermes, 08/03/2018

L'últim treball de l'Agrupación Senyor SerranoBirdie’ està de gira i forma part de la programació de l’edició d’enguany de ‘L’Estive – Scène Nationale de Foix et de l’Ariège’. La companyia de teatre actuarà el dijous 8 de març a Foix i dos dies després ho farà a Ax-les-Thermes.




'Birdie' és un espectacle multimèdia amb vídeo en directe, objectes, ‘Els ocells’ de Hitchcock revisitats, maquetes, 2.000 animals en miniatura, guerres, traficants de persones, una migració massiva i tres performers manipulant aquest món embrollat amb humor, sentit crític i compromís amb l’ésser humà.

Dos miratges. D’una banda guerres, grans sequeres, desforestacions massives, costes contaminades, explotació laboral, inestabilitat política, pèssimes condicions sanitàries, persecucions, deportacions forçades, explotació abusiva de recursos naturals, aqüífers esgotats, escassetat d’aliments…
De l’altra, supermercats ben fornits, seguretat al carrer, estabilitat familiar, bons serveis sanitaris, llibertats, treball remunerat, respecte pels drets humans, benestar, reciclatge i energies renovables, prosperitat, mobilitat social…
I entre els dos miratges, estols d’ocells. Milers d’ocells en migració constant, traçant formes impossibles sobre el cel. Moviment. Moviment incessant. Ocells, i més enllà, planetes, asteroides, matèries primeres, galàxies, sang, cèl·lules, armes, àtoms, electrons, publicitat, quarks, ideologia, por, residus, esperança. Vida. Res en el cosmos s’està quiet. La quietud no existeix, és una quimera. L’única cosa que hi ha és moviment.
Si és impossible aturar un electró, quin sentit té posar tanques als estols d’ocells?

L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren internacionalment.

La programació de les dues actuacions és la següent:

Dijous 8 de març de 2018

a les 20:45h à L’Estive de Foix (20, avenue du Général De Gaulle, 09000 Foix)

Durada : 1h - Preu : 13 € / 15 € / 20 €

Dissabte 10 de març de 2018

a les 20:45h a Ax-les-Thermes (Casino) (Promenade Paul Salette, 09110 Ax-les-Thermes)
Durada : 1h - Preu : 9 € / 10 € / 12 €

Es poden comprar les entrades en aquest enllaç

'L'Estive'ofereix prop de quaranta espectacles a l'any i més d'un centenar d'actuacions al teatre de Foix

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"