Institut Ramon LLull

‘El silenci abans de Bach’ de Pere Portabella a la ‘Semaine des cinémas étrangers’ de París

Cinema.  París , 06/03/2018

L'Institut Ramon Llull presenta la pel·lícula ‘El silenci abans de Bach’ del director català Pere Portabella dins la cinquena edició de la ‘Semaine des cinémas étrangers’ que se celebra a París del 6 al 15 de març sota el títol "Música i cinema - La La cinema". La sessió del film ‘El silenci abans de Bach’ té lloc el dimecres 7 de març a les 20:00 h al Goethe-Institut de París.




L'Institut Ramon Llull organitza la projecció del film del director català dins el festival de cinema ‘Semaine des cinémas étrangers’, organitzat pel Fòrum d'Instituts de Cultura Exterior de París (Ficep). "La música i el cinema - La La cinema" és el tema de la cinquena edició i hi participen 24 centres i instituts culturals. La sessió del ‘Silenci abans de Bach’ té lloc el dimecres 7 de març a les 20:00 h al Goethe-Institut de París i l’entrada és gratuïta.

Die Stille vor Bach’ és una aproximació a la música i a les disciplines i oficis que l'envolten a través de l'obra de Johann Sebastian Bach.

Una mirada sobre les profundes relacions dramatúrgiques que existeixen entre imatge i música, de manera que aquesta darrera no es concep com un mer subratllat subsidiari de la imatge, sinó com a subjecte paritari de la narració.

Així doncs, parteix d'una estructura musical prèvia. La banda sonora es nodreix d'obres de J.S. Bach, de dues sonates de Fèlix Mendelssohn i d'un estudi de Györg Ligeti, que creen una volta arquitectònica sota la qual transcorre la història de la pel.lícula. Una passejada pels segles XVIII, XIX i XXI de la mà de J.S. Bach.

Es pot reservar lloc al número de telèfon (+ 33) 01 44 43 92 30

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"