Institut Ramon LLull

PAVVLA i Marion Harper actuen a Berlín

Música.  Berlín , 01/03/2018

L’1 de març la sala Bade Haus de Berlín acollirà la doble actuació de les artistes catalanes Marion Harper i PAVVLA. Harper, també coneguda com ‘la princesa de gel’, presentarà el seu nou disc 'Hydrangea'. Paula Jornet, de nom artístic PAVVLA, interpretarà ‘Creatures’, el seu àlbum de debut musical que ha estat ben acollit per la crítica. 




PAVVLA és el projecte musical de Paula Jornet (Sant Cugat, 1996). Amb un sol disc al mercat “Creatures”, publicat el mes de Novembre de 2016, PAVVLA acumula elogis a un disc debut que ha despertat interés més enllà del nostre territori, amb actuacions al prestigiós festival nord-americà SXSW, Europa i festivals nacionals com el Primavera Sound, Tomavistas Festival o el festival VIDA. Ja amb la publicació dels seus dos primers singles “Young” i “Skin”, molt abans de la sortida d’aquest primer àlbum, s’augurava un bon debut amb la confirmació a festivals com Monkey Week o Primavera Club i PAVVLA no ha deixat de girar des de llavors. Amb més de 60 concerts a l’esquena, l’artista no deixa de recollir bones crítiques a un disc i un directe sensible i directe alhora que enèrgic que ha cridat l’atenció de mitjans internacionals de renom com el NPR americà o la BBC anglesa.

“Creatures” està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb capes i més capes de melanconia pop, boirina electrònica i rock en fase esquelètica. Formes digitals i essències orgàniques que sonen com Daughter i Bon Iver perdent-se plegats a les profunditats d’un bosc espès, i on una estètica marcadament hivernal contrasta amb la calidesa hipnòtica d’una veu que captiva i commou des del primer moment.

Marion Harper torna amb un nou àlbum, “Hydrangea” (Luup Records, 2017). Disc que arriba després de 2 anys de la publicació del seu debut “Cotton Candy” (Luup Records, 2015), d’haver girat arreu del territori en sales i festivals com el Festival STRENES, l’Acústica de Figueres o el Festival Altaveu, i d’haver compartit escenari amb bandes com M83, DORIAN o Marlango. A més, el seu primer llarg va ser reconegut amb el Premi Descobertes 2016 pel Festival STRENES i una nominació a Millor Artista Revelació als Premis ARC.

 Amb “Hydrangea” arriba la maduresa sonora de Harper. Lluny queda la Marion que es va presentar en societat amb 17 anys i un EP anomenat “Seasons” (Luup Records, 2014), on hi predominaven melodies innocents i folk. Amb aquest nou disc, hi trobem una Marion Harper seduïda per l’electrònica, després de flirtejar-hi amb “Cotton Candy”. “Hydrangea” està format per 8 temes que són foscos i complexos. Properes a una sonoritat que farà les delícies dels seguidors d’artistes com Lorde o Banks, els 8 nous temes de Harper són un clar exemple del pas del temps. Estem davant del disc més personal de Harper fins al moment amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort.

Les dues cantants formen part de la discogràfica Luup Records, amb seu a la Costa Brava 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"