Institut Ramon LLull

L’espectacle de dansa ‘Impetus’, de Guy Nader i Maria Campos, s’estrena a Alemanya

Escèniques.  Magúncia, Alemanya, 24/02/2018

Guy Nader i Maria Campos presenten el seu nou espectacle ‘Impetus’ al teatre Staatstheaters Mainz de Magúncia (Alemanya). L’estrena serà el 24 de febrer i s’hi han programat 6 funcions més. Els artistes catalans treballaran amb 20 ballarins de la companyia Tanzmainz i l’Orquestra Filharmònica de la ciutat de Mainz. 




Guy Nader i Maria Campos, amb seu a Barcelona, col·laboren junts desde l’any 2006 creant conjuntament diverses obres que s’han mostrat a nivell nacional i internacional a diferents teatres i festivals. Desde llavors, desenvolupen un llenguatge artístic a través de la recerca constant de nous contextos i territoris per redefinir contínuament el seu apropament al moviment. Les seves creacions recorren una amplia gama de progressió.

Guy Nader i Maria Campos comparteixen una semblant aproximació envers la dansa i el moviment on tots dos cerquen una potència física arriscada, exigent i energètica amb l’objectiu d’empènyer el cos més enllà dels seus límits. La força i delicadesa del propi cos permeten abarcar un ampli espectre de l’imaginari desvelant i proporcionant diferents paisatges del cos. Comparteixen un interès comú per experimentar noves maneres d’abordar la relació entre dos o més cossos a través del treball de contacte – “partnering” i el desenvolupament d’estrategies i tasques físiques com a generadors de moviment.

L'espectacle és una barreja única de dansa contemporània, arts marcials i acrobàcies.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"